Sony

Sony

Client: Sony

Type: Workplace

Location: Sydney

Value: $1.5m

Size: 760 m²

Completion: October 2019

Design: Geyer

Construction: Valmont

Brief

Sony embraces the power of play throughout their product suite, and we wanted to embody this in the built form.

Successfully creating a workplace that reflects the nature of the brand is what makes this project a stand-out within its category. By exploring the different types of play in the workplace, we were able to introduce various types of mediums to engage and delight the audience, and bring to life the themes of wonder, innovation, flexibility and excellence that are so strongly ingrained in the Sony name.

Response

Through the use of vibrant and playful colour schemes that mirror the four bold colours associated with Sony, movable furniture that invites creativity and flexibility and niche areas that showcase brand paraphernalia and collectibles, we created a space that encourages innovation and interaction and brings the Sony and PlayStation brands to life.

Sony Boardroom
Sony Boardroom
Sony-13-Office-cubical-Staggered
Sony-09-Kitchen
Sony kitchen
Sony kitchen
Sony-01-Kitchen

Photography credit: Look Social Media Productions.

Other projects

McCullough Robertson – Sydney

Find out how we can bring your next project to life.

Valmont logo in grey

We acknowledge the traditional custodians of the land on which we stand. We pay respect to the Elders past, present and emerging and extend that respect to other First Nations people.